IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby


Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Informácia o zmene na poste Prezidenta SADS

17. mája 2019

Vážení členovia SADS,
rada by som Vás informovala, že ku dňu 11.mája 2019 bol jednohlasne zvolený za nového prezidenta SADS Ing. Bystrík Zachar.

Chcela by som mu popriať na tejto zodpovednej pozícii veľa správnych rozhodnutí a pevné vedenie našej asociácie v týchto náročných časoch. Ja som sa rozhodla už nekandidovať, no ostávam naďalej aktivna čo sa týka akejkoľvek pomoci, rady či odovzdania skúseností.

Pozícia Prezidenta SADS nie je len o jednom človeku ale o celom teame ľudí, ktorí spolu idú za jedným cieľom. Chcela by som poďakovať za posledné 4 roky vo funkcii celému teamu a celej podpore členov, ktorí verili v našu víziu a naše kroky, ktoré sme realizovali počas týchto rokov.

Dokázali sme kompletne zmeniť fungovanie celej asociácie, jej systém, vytvorili sme nové stanovy, posunuli ju krok za krokom smerom legislatívne sa priblížiť k oficiálne uznanému športu na našom poli. Vrámci celosvetového meradla sa o prijatie do GAISF snaží naše medzinárodné vedenie IPSC.

Nadviazali sme medzinárodné kontakty a hlavne sme zväčšili členskú základňu, rozbehli nové regionálne L1 ligy na podporu začínajúcich strelcov.

Z ekonomického hľadiska, sme zastabilizovali našu asociáciu a pripravili z dlhodobého hľadiska vyrovnaný rozpočet.
Tento rok sú v kalendári významné športové podujatia, kde našu Slovenskú republiku budú reprezentovať najlepší športovci. Držím im palce a vidíme sa na strelnici.

Ing. Janette Haviarová

Reprezentácia SADS
Fotogaléria
Novinky