IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby


Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Informácie SNROI- Mobilná app pre Pravidlá IPSC, Seminár RO Level I, FApRO.

03. mája 2020

Vážený priatelia!
Na uvedenom linku je dostupná mobilná aplikácia "Pravidiel IPSC" všetkých divízií od vývojára 4IPSC pre verzie Android 5.0+ .
Sťahujte, skúšajte, aplikujte.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.x4ipsc.handgun4ipscrulebook&fbclid=IwAR1vSxYEBX_dPXEehUQwveBRnKDcCuIPnFYi2rste6ACi2tbBF9Hku-eQlU

SNROI pripravuje podklady pre Seminár RO Level I tak, aby mohol prebehnúť krátko po skončení karanténnych opatrení, podmienky účasti a postup registrácie oznámim v najbližších dňoch.

Programu FApRO sa do dnešného dňa zúčastnilo alebo certifikovalo iným spôsobom 61 osôb. Je pochopiteľné, že pre opatrenia v súvislosti s COVID-19 sa nenaplnil predpoklad účasti všetkých RO na certifikácii do začiatku streleckej sezóny 2020 a preto si Vás dotknutých dovolím požiadať aby ste tejto "téme" venovali príslušnú pozornosť. Celosvetovo súčasné dianie len potvrdzuje zvýšenú potrebu znalostí programu FApRO počas obmedzenia služieb verejného zdravotníctva.
Zároveň prosím všetkých RO aby si skontrolovali svoje údaje na webe asociácie, či za nich ich členský klub odviedol členské poplatky do SADS a v prípade nezrovnalostí ma kontaktujte na snroi@sads.sk.

S pozdravom D.V.C.

Juraj K.

Reprezentácia SADS
Fotogaléria
Novinky