IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby


Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Oslavy 30.výročia založenia SADS

02. mája 2023

Oslava 30.výročia založenia Slovenskej Asociácie Dynamickej Streľby a menovania za Národný športový zväz je úspešne za nami.
Na strelnici v Tekove sa zišli členovia, rodinní príslušníci a priatelia IPSC športu.
Najmladší účastníci si zasúťažili na parkúroch, nežné polovičky priniesli famózne domáce koláče, o občerstvenie sa postarali kluby varením guláša (IPSC team Bratislava) či grilovaním dobrôt(X-shot, ŠK Corgoň).
Vozenie na koníkoch zabezpečil SCA Atlas, airsoftový stage materiálne zabezpečila firma Muničák a personálne rodina Himpánovcov, vzduchovkový parkúr zabezpečil klub JPS Snina-Humenné, lukostrelecký stage mali na starosti bratia Verešovci a firma lukasip.sk, o ozvučenie sa počas celého dňa starala spoločnosť, ktorá prevádzkuje portál ozbraniach.sk.
Deti získavali na jednotlivých aktivitách označené lístky, ktoré boli vstupenkou do bohatej tomboly. Tombolu nám sponzorovali spoločnosti Exact Systems Slovakia, Grand Power, KMR Slovensko, firma Talaron za CZUB, ktorí nám prezentovali svoje portfólio spolu so spoločnosťami Profiguns, STV a Amunex.
Každý detský účastník dostal na pamiatku pamätnú medailu sponzorsky dodanú spoločnosťami 2CS - Janette Haviarová (dizajn) a Press design - Juraj Kvasnica (realizácia).
Účastníci boli nadšení lukostreľbou, streľbou zo vzduchovky, vyskúšali si IPSC airsoft, preťahovanie lanom, skákanie vo vreci, hod granátom, skákanie na trampolíne, piškvorky, viazanie uzlov, maľovanie na tvár, futbal, vozenie sa na živých koníkoch, ukážky záchranárskeho teamu, predvádzanie hasičskej techniky. Počasie nám vyšlo na 1-tku.
Vychutnajte si prostredníctvom fotografií z atmosféru podujatia.
Ing. Bystrík Zachar
Prezident SADS




Reprezentácia SADS
Fotogaléria
Novinky